Het rotsvast logo van de OWee 2020
Navigators Studentenvereniging Delft OWee 2020

Wie zijn wij?

Wij zijn Navigators Delft. Een open en kleinschalige studentenvereniging met een hart voor Jezus. Bij ons vind je diepgang en geloof, gezelligheid en vriendschappen. Ook als je niet weet wat je gelooft ben je meer dan welkom!

Hoe is NS-Delft opgebouwd?

Met ongeveer 30 leden is NS-Delft één van de kleinere studentenverenigingen. Die kleinschaligheid is onze kracht: we willen graag in alle leden investeren en elkaar beter leren kennen. De vereniging is daarom opgedeeld in verschillende kringhuizen met elk een eigen karakter. De bijbelkring, die wij zub noemen en onderdeel is van het kringhuis, vormt de kern van de vereniging en bestaat uit vier of vijf personen.

Wat doen we?

Dinsdagavond is dé verenigingsavond van NS-Delft. Dit zijn afwisselend avonden met de hele vereniging of met je kringhuis. Als kringhuis komen we wekelijks bij elkaar, eten we gezamenlijk en ontdekken we met elkaar wie God is en wat Jezus volgen vandaag de dag betekent. Bij de verenigingsavonden eten we samen, zingen we liederen en vaak nodigen we een inspirerend spreker uit.

Na deze avonden is er een gezamelijke borrel in het centrum van Delft.
Daarnaast organiseren we onder andere reisjes, weekenden en een gala, en zijn er landelijke activiteiten zoals het Focusweekend, de sportdag en het songfestival.

Bekijk ons programma voor de digitale OWee!