Langskomen

Zo’n 12 keer per jaar hebben we op de dinsdagavond een open avond. Zie de agenda om te zien wanneer deze zijn. Tijdens deze avonden komt de vereniging bij elkaar op het Cultuurlab (Brabantse Turfmarkt 9). Tijdens deze avonden wordt er samen gegeten, danken wij God voor wie hij is door aanbidding en komt er vaak een spreker langs. Hierbij kun je denken aan een spreker die een onderwerp gerelateerd aan het geloof behandeld.

Na de spreker (rond een uur of 9 s avonds is er tijd voor een goed gesprek aan de bar tijdens de borrel. Deze borrels duren meestal tot een uur of 01:00. Maar ben je het eerder zat, dan is dat vanzelfsprekend geen probleem. Gedurende de open avonden is iedereen welkom, en kun je zelf kiezen of je de hele avond erbij bent of dat je tijdens de borrel aansluit.

Lijkt het je leuk om eens een avondje sfeer te proeven, dan kan dat uiteraard! Ga naar onze Facebookpagina en stuur even een berichtje, dan krijg je zo snel mogelijk een reactie! En anders kun je mailen naar abactis@ns-delft.com.

Lid Worden

Ben je benieuwd hoe het er bij ons aan toe gaat, wil je onze leden leren kennen of wil je lid worden bij Navigators Delft? Kom dan zeker langs om de sfeer te proeven tijdens de OntvangstWeek! Van zondag 18 augustus tot en met donderdag 22 augustus openen wij onze deuren voor alle studenten en kun je langskomen voor gezelligheid en vermaak! Tot dan!

De OWee

Tijdens de OWee (OntvangstWeek) zullen alle studentenverenigingen in Delft, dus ook Navigators, open huis hebben. Hierbij worden vaak feesten, borrels, games en activiteiten georganiseerd. Tijdens de infomarkt zullen alle Delftse verenigingen met een stand op de markt staan en je graag vertellen wie ze zijn. Wij dus zeker ook! De dagen daarna kun je bij de meeste verenigingen langsgaan om een kijkje te nemen in hun sociëteit of verenigingsgebouw en de leden te leren kennen. Normaal gesproken kies je in deze week bij welke vereniging je lid word en schrijf je je in. Maar als je nog twijfels hebt, of als je er met de OWee niet bij bent, kan je bij ons nog langskomen in de Open Maand. Dit is de maand die volgt op de OWee waarin je onder meer een verenigingsavond en een zubavond kan bijwonen. Alle kans dus om eens bij ons langs te komen!

Open Maand

Per ongeluk niet voor Navigators Delft gekozen tijdens de OWee? Dan zijn er nog 4 avonden tijdens de open maand waarop je je alsnog in kan schrijven! Deze avonden zullen representatief zijn van hoe een typische open avond er uit ziet. In de agenda kan je zien wanneer deze avonden zijn.

Contact